Veiling 353 van 11-12 mei en COVID-19
 
Kijkdagen en veiling zullen op een andere wijze worden gehouden dan u gewend bent.
>> KIJKDAGEN: De mogelijkheid om de kijkdagen te bezoeken wordt verlengd, namelijk van maandag 26 april tot en met zaterdag 1 mei (NB dinsdag 27 april (Koningsdag) en zondag 2 mei zijn wij gesloten) en vervolgens op maandag 3 mei tot en met maandag 10 mei, maar ALLEEN OP AFSPRAAK en alle dagen tussen 10.00 – 17.00 uur. Alleen zó kunnen wij alle restricties goed naleven. U kunt van tevoren opgeven wanneer u wilt komen en hoeveel tijd u nodig denkt te hebben. Om een afspraak te maken, adviseren wij u ons te bellen: 071-5121067 of 071-5126381.
NB Kom alstublieft niet naar een kijkdag of naar de veiling als u verkouden bent, moet hoesten of koorts hebt.

>> Wij adviseren u tijdens uw bezoek aan de kijkdagen en/of de veiling een mondmasker te dragen

>> VEILING: Voor diegenen die echt niet anders kunnen, zal het mogelijk zijn plaats te nemen in de veilingzaal tijdens de veilingsessies met inachtneming van de anderhalve meter afstand. Gezien de beschikbare ruimte zal het aantal bieders beperkt blijven tot ca. 12 personen. Ook hiervoor verzoeken wij u een AFSPRAAK te maken.

>> BIEDEN kunt u uiteraard op de wijze die u gewend bent, d.w.z. met van tevoren opgegeven biedingen (op onze website of schriftelijk/per telefoon doorgegeven), bij Invaluable en Lot-Tissimo (via hun platforms), en telefonisch (afhankelijk van het aantal beschikbare lijnen).
 
Op onze website zijn bij alle kavels foto’s geplaatst waarop in hoge resolutie al veel kan worden gezien van hun aard en samenstelling. Mocht u desondanks over meer informatie willen beschikken, dan zullen wij u graag extra foto’s sturen of per telefoon de nodige toelichting geven. Wij zullen er kortom alles aan doen om het bekijken van items te vergemakkelijken.
 
Wij zijn ons er volledig van bewust dat de beperkende maatregelen tijdens kijkdagen en veiling ook deze keer weer inbreuk maken op de bijzondere sfeer die u bij ons gewend bent. Ook wij vinden dat zeer spijtig, maar wij hopen niettemin dat het u er niet van weerhoudt dat bijzondere boek of die bijzondere prent na te jagen.
 
NB Mocht er aanleiding zijn de omstandigheden te wijzigen, dan zullen wij dat aankondigen op onze website.
 
Tenslotte: het allerbelangrijkst is uw en onze gezondheid!

Op deze site worden cookies gebruikt, wilt u hiermee akkoord gaan?
Accepteer Weiger